Suit up! Tijd om te reizen door ruimte en tijd. Neem de derde ster rechts, vlieg door het zwarte gat, en je eindigt in het Den Haag van 1913. Het is in dit jaar, dat de heer Priester zijn winkel opent in de Zoutmanstraat, waar hij lederwaren en reisartikelen aanbiedt. In de komende 104 jaar, nemen zijn zonen, en uiteindelijk zijn kleindochter, de zaak over en dragen zo de naam en ervaring van de lederwaar familie voort.

Zoofffff … het pak kan weer uit! We zijn terug en het is 2016. We zijn nog steeds in diezelfde winkel in de Zoutmanstraat en de afgelopen drie jaar is de kleindochter mentor geweest in het ambacht van leermaken voor een enthousiaste jonge vrouw. Mevrouw Priester besluit dan dat het tijd is om het rustiger aan te doen en de winkel over te dragen aan een ​​nieuwe generatie. De jonge vrouw, Amanda, blijkt een goede kandidaat en aanvaardt enthousiast het aanbod.

En zo is het, dat zij samen met haar man Nick en schoonzus Wendy, en met de naam, ervaring en support van familie Priester achter zich, een nieuwe concept store zullen openen. Met de focus op bewust leven en duurzame producten, het organizeren van workshops en events, en het aanbieden van de eerste kledingbibliotheek van Den Haag, zijn ze er klaar voor om niet alleen de winkel te innoveren, maar ook de wereld. Een kleine winkel, grote impact.

Elkaar aanvullend, zowel in ervaring als persoonlijkheid, vormen we een kick-ass team. Wij zijn probleemoplossers en liefdestrooiers. Met onze krachten gebundeld, zijn wij Bij Priester.

Join the new religion!!!