bijpriester-icon-reparatiemaatwerk

bijpriester-logoreparatiemaatwerk

Blessed be

Net niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Wil je iets wat niemand anders heeft? Of kunnen je lievelings items wat extra liefde of zorg gebruiken? We helpen je graag! Met meer dan 100 jaar ervaring en vele tevreden klanten achter ons, zijn we gespecialiseerd in reparaties en maatwerk voor alles wat je je maar kunt bedenken.

bijpriester-icon-verkooplederwaren

bijpriester-logoverkooplederwaren

For we are all sinners

Kruip in de biechtstoel, het is tijd om te bekennen… we houden er allemaal van spullen te kopen. Spullen die we nodig hebben, maar misschien nog leuker zijn de dingen die we gewoon graag willen hebben. Laten we in ieder geval zeker zijn dat wát we kopen met zorg gemaakt is, van hoge kwaliteit materialen, door geweldige mensen. We verkopen alleen merken die daar voor staan – mooi, duurzaam en eerlijk. Onze collectie wisselt voortdurend.

bijpriester-icon-kledingbib

bijpriester-logokledingbib

Sharing is caring

Probleem: Je hebt weer niks te dragen! Je kasten puilen uit! Je wilt je gardobe uitbreiden zonder de kosten en lasten van het kopen van nieuwe kleding!
Oplossing: Onze kledingbibliotheek vol duurzame Nederlandse kleding.
Het is helemaal niet nodig om zelf alle geweldige outfits van de wereld te bezitten, je kunt ze gewoon lenen. Je kunt zo makkelijk met verschillende looks experimenteren en vaak je garderobe veranderen, zonder de verspillende, onduurzame en kostbare aard van het kopen van nieuwe kleren. En vind je de geleende outfit toch zo leuk dat je het wilt houden, dan is er alsnog de mogelijkheid om het te kopen. Zeg doei tegen miskopen, en try before you buy!

bijpriester-icon-workshopevent

MAAK JE EIGEN CLUTCH!!

Workshops vinden plaats op de tweede donderdag van de maand (start 18u) of op de laatste zondag van de maand (start 13u). Wil je er bij zijn? Meld je aan via een mail naar: info@bijpriester.nl

bijpriester-logoworkshops

Practice what you preach

Altijd al eens willen leren hoe je je eigen awesome dingen kunt maken? Wil je indruk maken met een zelfgemaakt cadeau? Of samen met je vriend(inn)en iets leuks doen? We delen graag onze passie voor de ambacht van het leer bewerken, dus doe mee aan één van onze vele workshops! We delen ook graag onze passie voor alle andere leuke dingen in het leven. Daarom organizeren we regelmatig verschillende events in de winkel. Houd onze social media kanalen in de gaten om niets te missen van workshops en event data.